Να είμαστε σίγουροι ότι με τον οργανωμένο αγώνα μας μπορούμε να τους σταματήσουμε και αυτό θα κάνουμε.

Το από 7 μήνες κυοφορούμενο έκτρωμα της κυβέρνησης που βάζει ταφόπλακα στον κοινωνικό χαρακτήρα του ασφαλιστικού συστήματος, λεηλατεί τους σημερινούς συνταξιούχους και τους επόμενους, φτωχοποιεί ακόμα παραπέρα τα λαϊκά στρώματα, καταργεί το ΕΚΑΣ, η φοροεπίθεση στα λαϊκά εισοδήματα αφήνοντας στο απυρόβλητο το κεφάλαιο, μαζί με όλα τα άλλα που σε όλο αυτό το διάστημα ενημερώναμε τους συνταξιούχους ότι θα συμβούν έγινε νόμος – λαιμητόμος από τους 153 ψήφους των κυβερνητικών βουλευτών.   

          Οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις έχοντας πλήρη συναίσθηση των ευθυνών τους μπαίνοντας στον αγώνα για την οργάνωση και την κινητοποίηση των συνταξιούχων ενάντια στις αντισυνταξιουχικές και αντιλαϊκές πολιτικές όλων των κυβερνήσεων χαιρετίζουν τους χιλιάδες συνταξιούχους που πήραν μέρος σ’ αυτούς τους αγώνες σε όλη τη Χώρα.

          Οι κινητοποιήσεις μας έγιναν οργανωμένες και συντεταγμένες όπου και όποτε εκδηλώθηκαν. Θα μείνουν παρακαταθήκη και στις νέες γενιές. Ο αγώνας για το δίκιο μαζί με το εργατικό κίνημα δεν σταματά όσους αντιλαϊκούς νόμους και αν ψηφισθούν. Δεν μαζεύουμε τις αγωνιστικές σημαίες όπως θα ήθελαν ορισμένοι…

          Καλούμε τους συναδέλφους όλων των ταμείων να συσπειρωθούν στα σωματεία τους και στις Ομοσπονδίες τους. Να δυναμώσουν ακόμα καλύτερα τις οργανώσεις τους και να βρισκόμαστε σε ετοιμότητα για νέο κάλεσμα της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα. Να μπούμε εμπόδιο στην εφαρμογή τέτοιων πολιτικών.

          Να είμαστε σίγουροι ότι με τον οργανωμένο αγώνα μας μπορούμε να τους σταματήσουμε και αυτό θα κάνουμε.  

 

Οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις

Κατηγορία: