Οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις καταγγέλλουν την παρουσία αστυνομικής δύναμης έξω από το Εργατικό Κέντρο Πύργου που πραγματοποιούνταν συγκέντρωση των συνταξιούχων

Οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις καταγγέλλουν την τρομοκρατία που προσπάθησε να επιβάλλει στους συνταξιούχους του Ν. Ηλείας η παρουσία αστυνομικής δύναμης έξω από το Εργατικό Κέντρο Πύργου που πραγματοποιούνταν συγκέντρωση των συνταξιούχων σήμερα 9/3/2017.

          Η παρουσία αυτής της αστυνομίας στην προγραμματισμένη εκδήλωση των Σωματείων των συνταξιούχων στον Πύργο μας γεμίζει οργή και αγανάκτηση και αποτελεί πρόκληση εκ μέρους της κυβέρνησης που μετά τα χημικά που έπνιξε τους συνταξιούχους τον περασμένο Οκτώβρη στέλνει τον κατασταλτικό μηχανισμό σε συγκέντρωση των συνταξιούχων χωρίς αιτία και λόγο.

          Αν νομίζει η κυβέρνηση ότι με τέτοιου είδους ενέργειες θα πτοήσει και θα κάμψει την αγωνιστική διάθεση των συνταξιούχων και του λαϊκού κινήματος είναι βαθιά νυχτωμένη.

          Οι συνταξιούχοι θα είναι συνέχεια στη πρώτη γραμμή του αγώνα με στόχο να ανατρέψουν τις αντιλαϊκές πολιτικές που συνεχίζονται προς χάριν του κεφαλαίου και των μεγαλοεπιχειρηματιών.

          Μη καρτερούν ότι θα φοβηθούμε ή θα κουραστούμε. Ο αγώνας είναι μονόδρομος.

 

Οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις 

Κατηγορία: