Η Ομοσπονδία καλεί τα Σωματεία των συνταξιούχων να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους βοηθώντας με οποιοδήποτε τρόπο τους πληγέντες σε συνεννόηση και συνεργασία με το Π.Α.ΜΕ. και την Ομοσπονδία να συνδράμουν με ότι χρειάζονται οι πυρόπληκτοι

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΙΚΑ

& ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΜΙΣΘΩΤΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΑ: ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ 23 – 4ΟΣ ΟΡΟΦΟΣ  105 52 ΑΘΗΝΑ

ΤΗΛ. (210) 52 01 573 - 52 29 442  FAX 210 52 29 907

http://www.osika.gr       E – Mail: osika@otenet.gr

Αθήνα 25/7/2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ομοσπονδία Συνταξιούχων Ελλάδας ΙΚΑ εκφράζει τα συλλυπητήρια της στις οικογένειες των ανθρώπων που έχασαν τους συγγενείς τους, παρά τις προσπάθειες των πυροσβεστών, των εθελοντών και των απλών εργαζομένων.

Οι ευθύνες για εδώ που φτάσαμε είναι διαχρονικές και έρχονται στην επιφάνεια η ανυπαρξία κεντρικού σχεδιασμού, συντονισμού και μέτρων αντιπυρικής προστασίας.

Σύντομα ξεχάστηκαν οι ανθρώπινες και υλικές απώλειες από τις πυρκαγιές στην Ηλεία, στην Πάρνηθα, στον Υμηττό κλπ.

Η κυβέρνηση άμεσα να προχωρήσει με όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να ικανοποιηθούν οι ανάγκες όσων έχουν πληγεί ιδιαίτερα η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, τη σίτιση, τη στέγαση και να αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση και υδροδότηση στην περιοχή.

Καλούμε τα Σωματεία των συνταξιούχων να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους βοηθώντας με οποιοδήποτε τρόπο τους πληγέντες σε συνεννόηση και συνεργασία με το Π.Α.ΜΕ. και την Ομοσπονδία για να συνδράμουν με όποια εφόδια χρειάζονται για τις ανάγκες των πυρόπληκτων.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

 

Κατηγορία: