Η Ομοσπονδία Συνταξιούχων ΙΚΑ & ΕΤΜ καταγγέλλει τους τραμπουκισμούς του φασιστικού μορφώματος Χρυσής Αυγής σε Δημοτικό σχολείο στο Πέραμα

Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ & ΕΤΜ καταγγέλλει τους τραμπουκισμούς του φασιστικού μορφώματος Χρυσής Αυγής σε Δημοτικό σχολείο στο Πέραμα που θα φιλοξενήσει προσφυγόπουλα.

          Τα φασιστοειδή επιτέθηκαν και χτύπησαν γονείς και δάσκαλους που υποδέχτηκαν τα προσφυγόπουλα.

          Με τον τρόπο αυτό προσπαθούν να τρομοκρατήσουν το λαό να σπείρουν το ρατσιστικό δηλητήριο ώστε να τον αποπροσανατολίσουν από τις πραγματικές αιτίες και τους υπεύθυνους που δημιουργούν τα προβλήματα, που δεν είναι άλλος από την άρχουσα τάξη της Χώρας, την Ε.Ε. και τους ιμπεριαλιστές που βομβαρδίζουν και ξεσπιτώνουν τους λαούς για να αυξήσουν τα κέρδη τους, είναι τα αφεντικά της Χρυσής Αυγής που για λογαριασμό τους ανοίγουν δουλεμπορικά γραφεία. Χτύπησαν τους συνδικαλιστές του Μετάλλου, τους Αιγύπτιους, Αλιεργάτες και δολοφόνησαν τον Παύλο Φύσσα.

          Είναι αυτοί που ενώ μιλούν για πατριωτισμό οι πρόγονοι τους υπηρέτησαν τους φασίστες και χιτλερικούς κατακτητές, μπήκαν στη δούλεψη του κάθε εισβολέα στη χώρα μας.

          Καλούμε τους συνταξιούχους της Χώρας να απομονώσουν το φασιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής να σταθούν αλληλεγγύη στους πρόσφυγες και στα παιδιά τους για το δικαίωμα στη μόρφωση. Να ενώσουν την φωνή και την δράση τους με τους εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές που υποδέχονται στα σχολεία τα προσφυγόπουλα.   

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Κατηγορία: