Οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις χαιρετίζουν τους χιλιάδες συνταξιούχους που πήραν μέρος στις αγωνιστικές συγκεντρώσεις και πορεία στο Υπουργείο Εργασίας

Οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις χαιρετίζουν τους χιλιάδες συνταξιούχους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των Σωματείων και των Ομοσπονδιών τους και πήραν μέρος στις αγωνιστικές συγκεντρώσεις και πορεία στο Υπουργείο Εργασίας.

          Οι αγώνες των συνταξιούχων θα συνεχιστούν σύμφωνα πάντα με τις διαθέσεις της ΣΕΑ απέναντι στις αντισυνταξιουχικές – αντεργατικές πολιτικές της κυβέρνησης.

          Οι συνταξιούχοι δεν το βάζουν κάτω έχοντας απέναντι τους την ανελέητη επίθεση της κυβέρνησης.

          Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον Υφυπουργό κ. Πετρόπουλο ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης υπεραμύνθηκε την πολιτική της και έκανε καθαρό ότι όποια πρόταση γίνεται πρέπει να εξετάζεται και να εντάσσεται στα ασφυκτικά πλαίσια της δημοσιονομικής πολιτικής που έχουν συμφωνήσει με τα αρπακτικά της Ευρ. Ένωσης – ΔΝΤ – ΕΚΤ.

          Οι εκπρόσωποι των συνταξιούχων του δήλωσαν ότι μια τέτοια τοποθέτηση δεν τους ικανοποιεί και ότι οι αγώνες των συνταξιούχων θα συνεχιστούν αμείωτοι και στο μέλλον.

          Τέλος η ΣΕΑ σημειώνει ότι τα κοράκια συνεχίζουν να κράζουν πάνω από τους συνταξιούχους θέλοντας να τους οδηγήσουν σε δικαστικές περιπέτειες προς όφελος μεγαλοδικηγορικών γραφείων.

          Εφίσταται η προσοχή όλων των λεηλατημένων και απελπισμένων συναδέλφων να απορρίπτουν τέτοιες «λύσεις» που αφ’ ενός δεν βγάζουν πουθενά, αφετέρου απαλλάσσουν την κυβέρνηση από τις ευθύνες της. Μόνο η ίδια η κυβέρνηση και οι αγώνες των συνταξιούχων μπορούν να δώσουν λύσεις.  

 

Οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις 

Κατηγορία: