Συμπαράσταση στους καταδικασθέντες Χαλυβούργους

Ημέρα Πανελλαδικής απεργίας και λίγες μέρες πριν τη Πρωτομαγιά, οι απεργοσπάστες δικαστές και το σύστημα έδειξε τα δόντια του, όποιος αγωνίζεται ενάντια στην άγρια εκμετάλλευση και στα συμφέροντα της εργοδοσίας, όπως οι χαλυβουργοί του Ασπροπύργου που επί 9 μήνες με την απεργία τους συγκέντρωσε το θαυμασμό και  τη συμπαράσταση των εργατών και όλου του κόσμου. Πρέπει να σταλούν στα σίδερα και η απεργία στο απόσπασμα – Δικτατορία του κεφαλαίου.

Το μεγάλο κεφάλαιο, το καπιταλιστικό σύστημα δεν ανέχεται τους αγώνες της εργατικής τάξης και επιδιώκει τα «κεφάλια μέσα και στο γύψο». Έτσι και η «ανεξάρτητη δικαιοσύνη εντάσσεται στους μηχανισμούς «νόμος και τάξη».

 Ας το πάρουν χαμπάρι κανενός είδους τρομοκρατία δεν πρόκειται να πτοήσει την εργατική τάξη και την πρωτοπορία της να ανατρέψει αυτό το σάπιο καπιταλιστικό σύστημα και να καταργήσει την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.

          Καταδικάζουμε την απαράδεκτη και σκόπιμη τρομοκρατική απόφαση στους καταδικασθέντες χαλυβουργούς και εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας και συμπαράσταση μας όπως κάναμε και στις 270 μέρες του ηρωικού αγώνα τους και να είναι σίγουροι κεφάλαιο, κυβέρνηση και όλοι οι μηχανισμοί του συστήματος, το δίκιο είναι με το μέρος τους κανείς δεν μπορεί να πισωγυρίσει τον αγώνα τους και να σταματήσει τη ταξική πάλη. 

Κατηγορία: